Detta fält måste fyllas i

  2012-02-25 / 19:22:09 / everyday / 1 KOMMENTARER
Hejhej!
Mår mycket bättre idag än vad jag gjorde igår, vilket är väldigt skönt. Idag har jag, pappa och mina bröder varit till farmor och hälsat på henne. Det var jättelängesedan jag var där verkligen.
Såhär var det väl ungefär
Nyss hjälpte jag pappa med att färga håret och sitter och inväntar kvällens melodifestival. 
Nu ska jag proppa mig full med godis. Hihi.
Bjuder på en ego-bild också! Ha en fortsatt trevlig kväll!



instabilt som nitroglycerin

  2012-02-24 / 23:53:27 / everyday / 0 KOMMENTARER
Återigen är jag sjuk och jag missade kvällens innebandymatch. Som tur var så vann mina rosa brudar!
Jag har mestadels sovit idag och det var nog bra att jag gjorde det för jag börjar känna mig bättre och bättre. Jag har en massa funderingar när det gäller min blogg. Den är väldigt tråkig i designen och jag funderar på att göra om den. Men det finns tusen saker jag vill göra men inte orkar så det får jag ta tag i någon annan dag.
Blev bannad ifrån LoL förut, blev relativt arg.. Men jag väntar på att klockan ska bli över tolv så jag kan spela igen! Har ju inget annat för mig iallafall, haha.

du efter plugget.

  2012-02-23 / 16:43:07 / Photos / 0 KOMMENTARER
Hemma i sängen och tar det lugnt efter en seg dag i skolan. Det är alltid lika skönt att lägga sig ner och ta det lugnt. Jag tog tåget hem idag för omväxlingens skull och träffade på Stephanie där! Hon blev hämtad av Robin på stationen och då erbjöd dem sig skjuts så då slapp jag gå hem. Så jag kom hem mer än en timme tidigare än vad jag brukar *Tummen upp*.
Nu ska jag käka lite och sen packa väskan. Innebandyträning får stå för kvällens aktivitet!

1 vecka utan FB

  2012-02-23 / 11:42:17 / everyday / 0 KOMMENTARER
EN VECKA UTAN FACEBOOK. Det känns som om det är tre veckor minst. Tiden går jättesakta när man inte har något att kolla på någon gång ibland. Men vi får se hur länge jag håller mig där ifrån!
Ikväll är det träning som gäller och förmodligen så spelar jag ute idag och inte i mål. Det beror på hur Felicia är i knäna och om vi har någon annan målvakt. Men förhoppningsvis blir det lite spel med klubba för mig idag.
Känner av en konstig känsla i magen också.. Men förhoppningsvis är det bara jag som oroar mig. Får hoppas det blir bra sen och att jag kommer in på andra tankar. Nu ska jag jobba med svenskan. puss
-If it's love
And we're two birds of a feather
Then the rest is just whenever-
Kiwifågel!

godmorgon.

  2012-02-22 / 07:00:39 / everyday / 0 KOMMENTARER
Jag är trött..
Jag kan inte ha sovit mer än fyra timmar inatt, kunde inte somna och jag hade ont i mina knän också.
Följde med Felicia hem igår och vi käkade lite innan träningen. Pratade en del också! Hon är bäst den tjejen.
Nu till något annat. Nu ska jag sminka mig och packa väskan. Snart en veckan utan Facebook "I'm free" hhaha. nu ska jag kila! Puss

Snabbt inlägg

  2012-02-21 / 15:59:37 / Photos / 0 KOMMENTARER
Sitter i skolan och snart ska jag gå in mot stan för att ta bussen till Forshaga med Felicia! Det ska bli skönt att springa av sig efter att ha suttit still så mycket som jag gjort idag.
Delar med mig utav en "oseriös" bild ifrån fotostudion som jag tog för någon vecka sedan! 
Nu måste jag kila! hejsvejs.

Nytt i garderoben!

  2012-02-20 / 22:13:31 / Style / 0 KOMMENTARER
Köpte lite nya kläder förut idag! Tänkte visa upp favoriterna. Två skjortor och ett par jeans, blev lite annat också men jag orkar inte ta bilder nu så det får komma imorgon isåfall!
Jag kom hem för en stund sen och har nyss duschat. Usch så trött jag är, dagen har varit lång men helt klart värd det. Jag åkte in tidiga bussen till skolan och käkade frukost där, sedan vid klockan 10:00 skrev jag prov om diktatur och demokrati, det gick jättebra om jag får säga det själv! Sen beror det väl på hur läraren bedömer det också, haha! På gympan hade vi yoga igen och det gick bra på den också, även fast min klass är som den är! Nu ska jag spela lite, sen sängen för imorgon väntar ett matteprov på mig, önska mig lycka till!
Puss på er!

match,hockeybockey och lagfest

  2012-02-19 / 17:40:22 / everyday / 0 KOMMENTARER
Helgen har varit bäst! Lördagen började med hemmamatch mot Lesjöfors/Filipstad och det blev vinst med 6-3. Sedan drog laget och käkade pizza, jag och Felicia åt nog LITE för mycket.. Hahah! Vi snarare rullade fram på hockeybockeyn. Jag är nöjd med min insats på skridskor, gjorde två mål och jag har inte åkt skridskor på flera år. Efter hockeyn duschade vi och gjorde oss iordning och sedan drog det igång! Jag hade iallafall väldigt roligt och det hoppas jag att resten utav laget hade!
Jag sov hos världens bästa Felicia inatt och vi somnade inte förens runt klockan 03:00. Vi pratade om allt mellan himmel och jord! Det är alltid lika roligt att prata ut med henne! Vi hade ställt klockan på 09:00 imorse för samlingen till u-lagsmatchen var klockan 11:00. Det slutade med att vi klev upp ur sängen vid 10:30.. Lyckat!
Här är en bild på mig och Felicia från igårkväll! Mysigt.

Äntligen hemma

  2012-02-17 / 22:58:29 / everyday / 0 KOMMENTARER
Hej!
Har nyss kommit hem ifrån innebandyn. Karlstad vann över Örebro med 7-1. Jag är jättetrött och tänkte slå på en film och sedan försöka somna, imorgon blir det A-lagsmatch mot Lesjöfors/Filipstad. Hemmamatch, jag är taggad till tusen redan nu :D. Matchen börjar 15.30 så det blir sovmorgon för min del! Första gången på en helg på väldigt länge..
Nu myser jag ner mig under täcket. Godnatt allesammans! 

NO MORE FB

  2012-02-17 / 10:48:11 / everyday / 0 KOMMENTARER
Som ni kanske har märkt så har jag "avaktiverat" mitt facebook-konto, anledningen är att jag inte kan koncentrera mig på skolarbete och det gör att jag hamnar efter.
Men jag finns fortfarande kvar här på bloggen, så fortsätt att läsa! ;)
Om jag ska vara ärlig så känns det lite konstigt att inte ha något att gå in och kolla på, tillexempel på vad alla gör osv. Men jag vänjer mig nog! Vi får se hur länge jag håller mig därifrån helt enkelt. Nu har jag fotolektion och sedan blir det av till tandläkaren för min del. Så det blir inget prov för mig idag. Snackade med läraren och det gick bra att jag gjorde det på måndag förmiddag.
Senare ikväll ska jag på elitmatch med min kära moster, Karlstad möter Örebro. Imorgon blir det A-lagsmatch och sedan "hockeybockey" med laget! Skridskor är inte riktigt min grej, jag är som bambi på hal is..Haha! Nu ska jag fortsätta jobba. Puss på er

trött.

  2012-02-15 / 22:05:50 / everyday / 0 KOMMENTARER
Blir galen! Pluggar på prov just nu och det går inte så jättebra för tillfället.. Men jag har läst igenom och tryckt in all information tusen gånger.
Jag har verkligen jättemycket i huvudet just nu och det börjar bli lite mycket. Går och tänker på en person hela tiden och jag går hela tiden och oroar mig för något jag inte vet vad.. Strunt samma. 
Slutade ju som sagt jättetidigt idag och direkt när jag kom hem så åt jag lite mat och sedan gick jag ut och fotade lite innan jag hade tänkt att sätta mig och plugga. Plugget gick sådär för jag skummade bara igenom lite då, sen somnade jag i soffan och vaknade inte förens runt 18.00 tiden och då var det jättemörkt ute.. :( Trist trist, jag hade tänkt att ta mig en liten promenad i det fina vädret men så blev det ju inte då.
Nu har jag nyss tagit mig ett bad och ligger och pluggar lite till.
Nu släcker jag ner datorn! Puss

Strålande väder!

  2012-02-15 / 14:00:29 / Photos / 1 KOMMENTARER
Egoisten är i farten!

Slutade halv elva idag så jag passade på att gå ut i det fina vädret och ta lite bilder!

Tidig morgon

  2012-02-15 / 08:47:26 / Photos / 0 KOMMENTARER
Godmorgon! 
Gick upp halv sex imorse, jag duschade och gjorde iordning ovanligt fort faktiskt. Det är inte likt mig!
Idag ska vi i klassen till Kanal 12 och kolla runt lite, sen slutar jag! (ca 12:00) Hur skönt som helst att sluta tidigt på lill-lördag! Då ska jag åka hem och byta om till myskläder och stoppa om mig i soffan och kolla på film med mig själv.
Har ni förslag på filmer så är det  bara att lägga in en kommentar!
Tog kort för några dagar sen och tänkte lägga in några.
Den sista är rätt oseriös. Duckface och allt!
Tipsar om denna låten, det var ett tag sen jag lyssnade på den och jag inser nu hur bra den är! Helt underbar!
Puss på er

eh

  2012-02-14 / 15:04:52 / everyday / 0 KOMMENTARER
Alla hjärtans dag idag. Men vem fan bryr sig? Inte jag iallafall, det är bland dem sämsta dagarna som finns om jag ska vara ärlig, värre än julafton till och med. Ska man behöva ha en speciell för att säga att man älskar någon? Känns så meningslöst bara.

Träning idag igen. Ska bli gött att springa av sig ordentligt idag också. Ovärt inlägg. Hejdå

Måndag

  2012-02-13 / 16:47:23 / everyday / 0 KOMMENTARER
Måndag igen.. Jag börjar klockan tio på måndagar men jag bestämde mig för att åka in till skolan för att gå på mattestugan. Jag ligger efter jättemycket i det ämnet och jag har aldrig tyckt om det heller. Motivationen står på noll varje tisdagsmorgon när vi ska ha tre timmars matte på förmiddagen. På gymnastiken hade vi yoga. Vi var sex stycken som deltog utav ungefär 20 personer i min klass. Resten drog hem.. Jag har världens lataste klass! Inte nog med det drog jag och Moa till affären innan och köpte choklad.. Nu får det bli slut på allt godisätande har jag bestämt, jag har tänkt att verkligen försöka ordentligt den här gången. Det är ju alltid tanken som räknas trotsallt.
Jag sitter fortfarande i skolan och väntar på ett möte som börjar klockan 18:00. Därefter drar jag på innebandyträning. Det ska bli gött att få springa av sig lite.
Som ni kanske märkt har jag haft ett litet "break" med bloggandet. Dels för att jag har varit hos mamma i två veckor i strälk och där finns det inget internet och för att jag känner att jag inte har haft orken till det. Men vem säger att man måste uppdatera varje dag?
Igår var det söndag och jag gjorde i princip ingenting. Det mesta jag gjorde var att ta det lugnt. På förmiddagen passade jag min lillebror och senare på eftermiddagen åkte jag hem till mamma igen. Vi käkade pizza och sedan kollade vi på det nya programmet "kontoret" som Henrik Dorsin är med i. Blev lite besviken faktiskt, jag trodde det skulle vara mycket roligare. Jag har bestämt mig för att kolla på det nästa söndag också för att avgöra om det är något vettigt att se på. Vem vet, inte jag!
Här är en bild på världens gosigaste Edwin!
Puss på er alla!

Musik.

  2012-02-06 / 21:17:47 / everyday / 2 KOMMENTARER
Sitter och spelar lite gitarr och sjunger lite på Melissa horns låtar.
Jag funderar på att lägga upp en video när jag sjunger.. Men jag vet inte riktigt, det beror på hur populärt det skulle va bland alla. Vi får se helt enkelt.
Har världens jobbigaste nackspärr, så det blev ingen träning för mig idag, har haft värmekudde på nacken hela kvällen så det känns redan lite bättre.
Hoppas ni har haft en bra helg allihopa!

Klippt mig

  2012-02-03 / 10:48:38 / everyday / 0 KOMMENTARER
New haircut!
Kommer bättre bilder på tisdag! :D

Svar till Anonym

  2012-02-01 / 12:11:03 / everyday / 0 KOMMENTARER
Fick en fråga på bloggen och tänkte att jag kunde svara på den!

Frågan lyder: Hej, vilken linje går du? Kan du svara i ett inlägg för jag har inte en egen blogg. Supersöt blogg har du också!
Svar: Hej! Jag går linjen "Estet-Media digitalt skapande på John Bauer gymnasiet i Karlstad. Linjen är aldelles ny och jag tycker den är superbra!

Uppskattar verligen när folk ställer frågor. Tack till Anonym!