20:17

  2011-11-30 / 20:17:45 / Photos / 0 KOMMENTARER
Blev inga babybilder på lillebror, det blev så mörkt ute så fort. Så jag stannade inne och tog kort på min ödla, älskar ögat!
Han är en leopardgecko för en som undrar. hahah. 

15:06

  2011-11-30 / 15:06:22 / everyday / 0 KOMMENTARER
Det är helt sanslöst! Detta med teknik kan bara dra åt fanders! Hade precis tagit en massa kort och börjat sitta vid Photoshop och redigera, helt plötsligt så kommer en ruta upp med "Photoshop CS5.1 har slutat fungera" Okej tänkte jag och väntade ett tag så att datorn skulle lösa problemet själv, det gjorde den också. Trodde jag!
när jag ska starta Ps igen så kommer den här skiten upp.. Datorn har börjat leva sitt eget liv och tar bort en massa filer ifrån min hårddisk. KUL eller?
Blir så arg och dessutom kan jag inte göra något åt det förens imorgon....

11:39

  2011-11-30 / 11:39:19 / Dreams / 0 KOMMENTARER
Jag har verkligen fått upp en lysande idé. En fotoidé som jag en dag ska förverkliga... Jag kommer inte berätta om den här i och med att det finns folk som kanske tar idén ifrån mig och det hade ju inte varit så kul.. Men jag hoppas verkligen att det kommer gå som jag vill.
Nu ska jag snart hem och kolla lite och kanske ta lite babybilder på min lillebror! Puss på er!

11:12

  2011-11-30 / 11:12:18 / everyday / 0 KOMMENTARER
Sista lektionen idag med vår lärare! gonna miss him.. Vi fick tårta också! Mumma.
Sitter och designar min egna hemsida, går inte så bra dock, ska läsa på lite mer hemma och sitta och pilla lite i dreamweaver sen.
På rasten gick stora delar utav klassen till Orrholmskiosken. Måste komma på vad jag ska göra plagiat på i skolan. Har fått en modell iallafall, det känns gött. Ska kolla lite mer med någon/några. Så om ni vet någon som vill stå modell så får ni gärna höra av er! 0722099308! :)

13:31

  2011-11-29 / 13:31:52 / Photos / 0 KOMMENTARER
Ligger hemma i soffan och är sjuk. Det började igårkväll med att jag kände mig väldigt varm.. Så jag la mig och sov ett tag. När jag vaknade mådde jag endå inte bra, så jag la mig i soffan och kollade på film. Tobias kom hem till mig sen också, han är ute på praktik så vi kommer inte ses så mycket på ett tag och det känns verkligen jättejobbigt... Menman får försöka bita ihop helt enkelt, det är ju inte sista gången vi ses! 
När jag vaknade imorse mådde jag verkligen jättepissigt, feber och ont i magen så jag bestämde mig för att stanna hemma, vilket jag egentligen inte borde eftersom jag har matte idag och jag måste fixa det nu innan jullovet. Men det ska jag fixa , hoppas jag iallafall.
Mår lite bättre nu men har ingen matlust alls. Vill träna innebandy idag också men det blir det ju inget med kan jag ju säga :(
Nu ska jag lägga mig och vila lite innan jag ska passa lillebror åt mamma.
Lägger in en bild som jag redigerade lite på igår! Haha, jätteful :D

09:28

  2011-11-28 / 09:28:12 / everyday / 0 KOMMENTARER
Snart prov!
Nervös som satan, men jag tror det kommer gå bra för jag känner mig rätt säker.
Igår var det adventsmys med mor, vi bakade knäck, lussekatter och snabbkola! Så jävla gött. Efter det kom min moster och vi fikade lite. Kollade på bilar 2 innan jag la mig, tyvärr var inte filmen slut förens vid typ 01:00 och det suger för nu är jag jättetrött. Tur att jag börjar klockan 10:00 och måndagar är verkligen jättemysiga! :-)

20:50

  2011-11-27 / 20:50:57 / Inspiration / 0 KOMMENTARER
Känner mig inte riktigt bra, så tar en liten promenad innan jag ska läsa igenom provet jag har imorgon morgon! Puss på er

11:56

  2011-11-25 / 11:56:59 / everyday / 0 KOMMENTARER
Mat nu!

10:21

  2011-11-25 / 10:21:51 / Photos / 0 KOMMENTARER
Sitter i skolan nu! Skönt med foto på morgonen. Jag var med på öppet hus i skolan igår så jag fick vara lite fotograf i ateljén igår. Kommer lite bilder på mig och Martin. Jättegosig vän som jag precis börjat ta upp kontakten med igen. Sen jag bytte klass i högstadiet. Han är underbart snäll, Tack för det vännen!
Hur fin är inte pojken ?
Mindre sexig bild på mig och Moa :D
Professionella?

21:57

  2011-11-23 / 21:57:37 / everyday / 0 KOMMENTARER
Hunnit med mycket nu under eftermiddagen/kvällen. Jag har köpt present till Hanna, köpt ett nagellack och body butter till mig själv, varit på mentorssamtal och det gick jävligt bra! Så himla nöjd med mig själv. Nu under kvällen har Moas föräldrar varit här. ( Moas lägenhet ) och tapetserat åt henne, det är jättemysigt i lägenheten. Vi har även pluggat på engelskan, lite av so;n och nu ska vi fixa lite inför E-mag projektet som skall hållas imorgon. Vi ska ställa en massa frågor på engelska och inte bara det, vi blir filmade också... Haha, min engelska är bra!
Efter detta blir det att mysa ner i sängen och ta nya tag för snart är det helg! Jätteskönt.
Godnatt folket, vi hörs!

12:40

  2011-11-23 / 12:41:03 / everyday / 0 KOMMENTARER
Äntligen slutat för dagen, men endå sitter jag i skolan och väntar på att Moa ska börja sin andra lektion.. För jag ska sova hos henne idag! :D
För att fördröja tiden tar jag mig en tur till stan och köper födelsedagspresent åt Tobias lillasyster Hanna!
Puss!

09:35

  2011-11-23 / 09:36:02 / everyday / 0 KOMMENTARER
Godmorgon!
Gick upp klockan sju idag, skulle åka med bussen 08:20. Jag hann både att duscha, äta frukost och sminka mig. *Tummen upp*
Träffade en gammal kompis på tågstationen också, vi pratade om en massa gamla minnen osv. Kul!
Just nu sitter jag på lektion och vi har webbdesign och fick nyss reda på att vår lärare slutar efter nästa lektion.. :(. Han som är så bra! Men jag är glad att han fick sitt andra jobb som han verkligen vill jobba med.
Juste! Igår fick jag min lillebror att gå för första gången utan att han höll i sig något! Stolt syster :-)
Här kommer en bild på godingen.
Underbara du.

13:47

  2011-11-22 / 13:47:48 / Photos / 0 KOMMENTARER
sitter och skriver med ritplattan! 

Lägger in en bild från fotojobbet! Nöjd med denna. Avgudar denna flickans hår... Underbart fint!
Jag vet att bakgrunden inte är den bästa. Men vad gör det om man inte har bättre för tillfället :-)

12:41

  2011-11-22 / 12:41:09 / everyday / 0 KOMMENTARER
Klassrummet nu.

Say what you mean
Tell me I'm right
And let the sun rain down over me
Give me a sign
I want to believe


08:32

  2011-11-22 / 08:32:43 / everyday / 0 KOMMENTARER
Segt. Klockan ringde kvart i sex men jag låg kvar i sängen till halv sju. Sjukt skönt, men min buss går 07:10... Alldeles för tidigt.
Tur att jag duschade igårkväll annars hade jag fått ta den senare bussen och jag hade vart tvungen att gå enda ner till tågstationen, det tar över 30 min för mig att gå dit och det hade jag verkligen inte tänkt att göra när det är så kallt ute.
Dagens lektioner består av 3 timmars matte nu på morgonen, och i eftermiddag har vi estetisk kommunikation. Vi ska nog trycka ett gemensamt tryck idag och nästa lektion får vi nog börja med våra egna tryck :-)
Nu stoppar jag på mig mitt headset och lägger mig ner i soffan i väntan på min lektion! Puss

11:14

  2011-11-21 / 11:14:50 / everyday / 0 KOMMENTARER
Förlåt för dålig uppdatering!
Har haft fullt upp med både coaching, träningar och matcher. Så nu blir det ändring på det :-)
Har nyss varit på ett möte med några personer från : Spanien, Italien osv. Om våran tidning "E-mag" som John Bauergymnasiet och dem andra samarbetar med. Massa tjat var det och dem pratade i munnen på varandra. Men det är väl sånt som händer när alla folk vill ha talan och höras högst för dem tror att dem har världens bästa idé.
Helgen har i alla fall varit helt ok och nu ska jag fortsätta med min novell i svenskan så den blir klar någon gång, Vi hörs. Puss!

22:00

  2011-11-16 / 22:00:41 / everyday / 0 KOMMENTARER
Hur fan ska jag hinna med allting? Jag hade bara en lektion idag och det innehöll att man ska lära sig göra en egen hemsida och självklart är jag en sån nörd när det gäller dator, fotografering osv, så istället för att börja plugga ordentligt på so-provet jag har på fredag så började jag sätta mig och greja med det. Inte nog med det så har jag en novell i svenskan som jag måste skriva klart och imorgon eftermiddag har jag en engelskaredovisning som jag ska göra klart helt också. Stressad som aset. Jag har märkt att jag är lite utav en "tidsoptimist", jag tror att jag skall hinna göra allting men icke då. Det gör jag inte. Jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig åt. Men först och främst så kommer so-provet, det ska jag få bra betyg på.
Nu innan jag lägger mig ska jag läsa igenom so frågorna en gång till och sedan kolla lite bilder och tillslut ta en dusch innan jag äntligen får lägga mig och sova. Får ju inte vara allt för trött imorgon eftersom jag har match, men jag hinner faktiskt att åka hem och ta en powernap innan samlingen för den är inte förens runt 20:45 på vår träningstid så jag räknar med att jag knappast kommer att komma hem innan 23:00... Usch.
Nu får jag nog släcka ner internet innan jag hittar något annat roligt här... ;-)
Sov gott allesammans. Puss

15:27

  2011-11-16 / 15:27:16 / Dreams / 1 KOMMENTARER
Älskad & saknad.







Snart över en månad sen du flyttade till Norge. Jag saknar dig bara mer & mer för varje dag som går & jag har inte alltid varit den bästa matten, men vem är det? Jag saknar att få ligga i sängen & bara få krama om dig & din långa päls, jag saknar ditt dreggel du alltid drog emot mina byxor. Om jag mådde dåligt så behövde man inte berätta varför, du förstod endå & du fanns alltid där oavsett om jag hade skällt ut dig en stund innan. Allt har blivit så tomt utan dig & framförallt så finns det ingen som jag kan ty mig till när jag är som mest ledsen. Du är underbar & jag kommer ihåg första gången vi sågs. Du var jätteblyg & vågade dig inte riktigt fram, det tog ett tag & vi båda hittade varandra rätt fort. Du var busig & bet allt som du kunde få tag i. Jag kunde ha dig lös men du sprang bara fem meter ifrån mig och sedan stannade du & väntade på mig tills jag kom tillräckligt nära så du kunde springa en liten bit till. Jag minns din 1-årsdag, jag & mamma gjorde en leverpastejstårta åt dig. Den slukade du upp på fem sekunder, men jag visste att du uppskattade den. Åren har gått fort & du är 5 år nu, alltså en vuxen karl. Ståtlig & hur fin som helst. men våra vägar skiljs åt när vi är tvugna att flytta & jag har inte längre tid för dig.. Nytt med skolan & långa dagar. Jag hoppas du har det bra hos din nya familj & jag hoppas snart vi får ses igen. Du är & kommer alltid att förbli nummer ett, för mig betyder du allt & det kommer du alltid att göra.
Jag älskar dig Elvis & jag hoppas att du kommer ihåg mig. Puss

22:36

  2011-11-15 / 22:35:42 / Photos / 0 KOMMENTARER
En bild från fotojobbet! Nu är den inte redigerad eller något. Inget bra ljus i bilden osv. Var bara en bild jag tog. Men hur bra ser inte killen ut och hockey kan han spela också!

11:33

  2011-11-14 / 11:33:09 / everyday / 0 KOMMENTARER
Min helg kortfattat!

LÖRDAG : Upp tidigt! Åkte hem ifrån Tobias vid 12:00 och gjorde mig iordning inför fotograferandet i Skåre. Gissa vilka som mer var där? Robin Sterner och Magnus Nygren! För er som inte vet spelar dem i Färjestad. Hur glad som helst blev jag när dem klev in i gymnastiksalen :). (Bilder på det kommer när jag har hämtat Virus efter min träning i Forshaga ikväll) Efter fotograferingen så åkte jag in till Uno. Vid klockan 20:00 åkte jag hem.
SÖNDAG : Spelade match igår mot Lesjöfors/Filipstad och vann med 9-3, jag fick spela forward och gjorde ett handledsskott i mål! Gött, det första för säsongen. Efter min match åkte jag in till Tingvallahallarna och kollade på mina småtjejer som spelade mot Hultsberg/Björkås. Vinst för dem också! Efter den matchen åkte jag med till Deje där Tobias skulle spela match, det blev storseger och dem vann med 2-17! Grymma. Blev väldigt mycket åkande igår och blev väldigt trött när jag kom hem till Tobias igen. Vi satte oss vid matbordet och åt kvällsmat, sen la vi oss i soffan och kollade Filip och Fredrik och tillsist innan vi somnade kollade vi på Beck!
Nu ska jag fortsätta plugga på matteprovet jag har imorgon! Puss

13:21

  2011-11-12 / 13:21:55 / everyday / 1 KOMMENTARER
Idag blir det jobb! 
Tar bussen till Ilanda klockan 15:20.
Mår mycket bättre idag, jag gick hem efter första lektionen igår, men jag gick och la mig och senare på kvällen åkte jag hem till min älskling. Vi kollade på fotboll, Danmark - Sverige. Dem förlorade med 2-0, trist..
Jag är så kär! Tobias du är underbar.
Jag älskar dig!

11:28

  2011-11-11 / 11:28:27 / everyday / 0 KOMMENTARER
Ändrade planer inför imorgon! Fick ett fotojobb nyss av en lärare att fota tioåringar för dem ska ha ett fotokalas! Hur kul är inte det :-)
Får med mig en kamera och kamerablixt hem. Kul!

23:35

  2011-11-10 / 23:35:47 / everyday / 0 KOMMENTARER
Kom hem från min innebandyträning för ett tag sen. Hur skönt? Jo, jätteskönt!
Nu äter jag min godnatt smörgås! Jättegott.
Glömde berätta förut att jag fick ett jättefint armband av Moa idag. Tack igen för det. Bild kommer när jag kommer hem och har en ordentlig kamera! Hon köpte det när hon var utomlands. ( Spanien )
Nu ska jag lägga mig i sängen. Godnatt folket!

15:17

  2011-11-10 / 15:17:43 / everyday / 0 KOMMENTARER
Sitter på engelskan nu med Moa, vi gör en engelskauppgift och vi ska berätta om ett ämne som vi själva är intresserade av. Jag har valt att skriva om " Maori Poi " som jag skrivit om i ett inlägg för någon dag sen.
Moa och jag sitter förövrigt och fnissar åt en liten filmsnutt från ett Family Guy avsnitt..:-)
Mysig tjej!
Slutar snart för dagen! Skönt.

13:35

  2011-11-10 / 13:35:44 / Interests / 0 KOMMENTARER
Hej! 
Jag hade svenskalektion imorse och kollade den här filmen :
Jag har sett filmen förut och den är så sjukt bra.
Har ni möjlighet att kolla på den så tycker jag verkligen man ska göra det!

13:54

  2011-11-08 / 13:55:10 / everyday / 0 KOMMENTARER
Grym lektion! Vi lär oss trycka på t-shirts och för att vara ärlig så verkar det rätt enkelt. Sitter i ett mörkt klassrum i och med att färgen vi använder är ljuskänslig.
Förut åt jag pasta carbonara i matsalen och jag kunde faktiskt äta rätt mycket. Igår var maten verkligen inte god.. ( Som jag nämde igår i ett inlägg )
Första rasten vi hade idag, klockan 10:00 så följde jag med ett par klasskompisar till "Turken" En liten godisaffär på orrholmen, där köpte Johan en Hello Kitty dricka. Den var jättegod! Bild på burken kommer sen. Den är verkligen hur söt som helst! :-) Hörs sen!

23:39

  2011-11-07 / 23:39:15 / everyday / 0 KOMMENTARER
Dags för sängen tror jag? Börjar bli riktigt trött efter innebandyträningen i Forshaga och sedan gångpasset som fick bli av efter hem till Tobias. Jag stressade iallafall inte och det var riktigt skönt. Nu måste jag börja ladda upp inför imorgon, har ju tre timmar lång mattelektion imorgon bitti. ( Absolut inte min grej & framförallt inte på morgonen! )
Älskling kom precis hem och nu står han i duschen. Tror nog vi båda kommer somna rätt fort i och med att jag höll oss vakna till klockan tre inatt.. Vi pratade om allt mellan himmel och jord och det kändes så skönt att bara få prata ut allting, även fast det inte var negativa saker. Men man mår så bra av att bara prata för man får fram så mycket mer än vanligt. Jag är verkligen hur lycklig som helst med honom. Igår diskuterade vi även om att jag skulle följa med Tobias familj och en kompis till han och hans familj till Norge för en massa upplevelser!
Detta handlar om i April nästa år så det är en bit kvar. :-)
Nu får jag nog ta natten här!
Godnatt allesammans!

15:02

  2011-11-07 / 15:02:16 / everyday / 0 KOMMENTARER
Gott med sportlunch! 

13:34

  2011-11-07 / 11:46:18 / everyday / 0 KOMMENTARER
Kan ju säga som såhär.. Maten var verkligen inte okej idag. Jag brukar inte klaga på skolmaten men idag var det pyttipanna och det är något jag verkligen ogillar. Usch. 
Jag tror jag ska göra om designen på min blogg faktiskt, och skaffa en ny header. Men vet inte hur jag ska göra om dem.. :(
Lämna förslag?

11:22

  2011-11-07 / 11:22:37 / Dreams / 0 KOMMENTARER
Ska försöka fatta mig kort om helgen.

Fredag : Spelade match mot Skattkärr i Tingvallahallarna. Blev tyvärr förlust för oss, men vi var helt klart det bättre laget. För första gången i hela mitt liv så fick jag spela center?! Haha, det var roligt men så sjukt jobbigt. Jag gjorde iallafall en assist och det är jag faktiskt jättenöjd med. Efter matchen så åkte jag och Tobias hem till honom och tog det lugnt, vi kollade på en film och sen somnade vi!
Lördag : Gick upp rätt tidigt eftersom Tobias hade match i Forshaga. Jag följde med när han hade samling och satte mig i hallen och där möts jag av en underbar vän Felicia. Vi satt och pratade och fördröjde tiden medans killarna värmde upp och matchen skulle börja. Matchen var rätt jämn men det blev tillslut en vinst med 8-4. Gött för dem rosa killarna. Senare på kvällen väntades hockeyn, Färjestad - Modo. Vi kollade hemma i soffan för våra två kompisar Stéphanie och Robin skulle komma. Vi hade en jätterolig kväll med både film och spel! Tack igen för en helt fantastisk kväll.
Söndag : Igår bar det av till Arvika. Mina småtjejer skulle spela match mot Dotteviks If och tjejerna tog hem matchen med 2-9. Stolt tränare! Dottevik hade bara 7 spelare?! I början av säsongen hade dem tydligen varit rätt så många. Men något hände och dem flesta hoppade av. Så nu är det bara dem 7 stackars spelarna kvar och dessutom är dem tvugna att träna med a-laget? Tycker det är jättedåligt i och med att dem flesta är födda från 98 och ner till 00! Alldeles för ungt för dem tjejerna. Men vad gör man inte för att kunna får spela innebandy och ha roligt.

Det var nog en kort sammanfattning.. Tror jag ;)

17:17

  2011-11-03 / 17:17:16 / Dreams / 0 KOMMENTARER
Jävlar vad trött jag är. Har varit uppe sedan halv fem imorse pga att jag skulle till stan och träna från 10:00 - 16:00 och jag hade ingen skjuts så jag var tvungen att följa med mamma till jobbet.. Somnade i bussen hon åkte och det gick rätt fort, klockan började närma sig nio så då tog jag en stadsbuss till Tingvallahallarna. Träningen var väldigt tung men så jävla rolig, det gick hur bra som helst! Nu ska jag äta ordentligt och sedan ska jag ta en powernap innan min träning ikväll klockan 20:45 - 22:30. Jag vet en tjej som kommer somna riktigt gott ikväll ;-) Hoppas ni har haft en bra dag. Puss!

23:57

  2011-11-02 / 23:57:28 / everyday / 0 KOMMENTARER
Hahaha! Gjorde nyss en jätterolig sak, jag gick in på en sida som gör om en bild på dig själv och din partner och gör det till en liten bebis. Hur roligt som helst! Fast min bebis var jätteful :(...


Vill ni göra en egen bebis så kan ni klicka in HÄR
Jag kan inte sova. Ska ju upp jättetidigt imorgon. INTE OKEJ ATT VARA VAKEN NU :(

22:15

  2011-11-02 / 22:15:35 / everyday / 0 KOMMENTARER
Mysig kväll framför tvn med mamma, Federico och min lillebror! Kollar på kalla fakta och äter blåbärspajs. Usch säger jag bara till förskolefröknar som inte kollar till barnen. Visst förstår jag att det kan vara svårt att hålla koll på alla men lite uppsikt måste man endå ha!
Nervös inför morgondagens träningspass i Tingvallahallarna i Karlstad. Värmlandsuttagning i innebandy :-)?! Jag hoppas verkligen att det ska gå bra för mig imorgon, hålla bra fokus osv.
Här är en liten gosig bild på mig och lillebror Edwin!

18:37

  2011-11-02 / 18:38:34 / everyday / 0 KOMMENTARER
Lycklig!
Tack älskade Stéphanie för hjälpen med designen på bloggen. Blev verkligen jättefint, jag är skyldig dig en tjänst! :-)


01:28

  2011-11-02 / 01:29:16 / everyday / 0 KOMMENTARER
Shit vad tiden går fort när man har roligt. Jag struntade i filmen och pratade lite med min vän Joi. Han och en kompis håller på och sjukar sig i hans hus eftersom dem är ensamna hemma! Skrattar åt det än. Jag är jättehungrig så jag funderar på om jag ska gå och ta mig något enkelt att stoppa i magen för sen måste jag verkligen sova, jag ska ju passa min lillebror imorgon klockan 12:00 och jag måste gå hela vägen från pappa till mamma! Usch måste nog börja gå vid halv elva imorgon eller något. Vi får se. Nu får jag nog stänga ner dataskärmen. Puss godnatt!

23:49

  2011-11-01 / 23:50:34 / / 0 KOMMENTARER
Kan inte säga mer än att jag gjort mycket idag. För mycket. Duschat, tränat innebandy i Forshaga, byggt ihop min nya säng hemma hos pappa och vaknat bredvid min älskling. Det kanske inte låter som om det är jobbigt, men det är det. Jag har precis gjort klart Elonas header till hennes blogg och jag hoppas hon blir nöjd med den!
Vi får vänta och se. Nu ska jag dra igång en mysig film. Puss

Välkommen till min nya blogg!

  2011-11-01 / 16:39:25 / / 0 KOMMENTARER